Party Service&Productions

Aki betér hozzánk VISSZATÉR!
BEMUTATKOZÁS
FRISS HÍREK,AKCIÓK-Fórum
Szolgáltatásaink
ÁRAINK és a lefoglalás adatai
MEGRENDELÉS-Árajánlat
KAPCSOLAT - Contact
JELENTKEZZ!Regisztráció
Party Helyszínek olcsón
YACHT bérlés&SHOW-k olcsón
LIMUZIN bérlés&SHOW-k olcsón
PARTNEREK - Partners
BANNERCSERE
Hostok&további Chipp fiúk
Legjobb Chippendale srácaink
VIDOR PÖTTÖM chipp Show
GATTO Chippendale Show
GOGO-EROTIC-táncoslányok
Legjobb SZTRIPP-es hölgyeink
Élő svédasztal host-hostessek
BODY SUSHI
IDŐS NŐ-s SHOW :)
Szóló vagy cserés DUCI SHOW
DOLCE VITA Travi show-k
KARINA Travi show-k
HASTÁNC show rendezvényre
Jelmez ötletek show-hoz
LEGÉNYBÚCSÚS KÉPEK
CHPPENDALE SHOW-s képek
ANDY BROWN pornósztár
MARY BLOND pornósztár
AUDREY Show-ja
LESZBI SHOW-s párok
ChristinaHot&Audrey Leszbi
Zenekarok,énekesek
2010 ChippendaleShow
2013Martonos Motorostali
Üdvözlök mindenkit új topikunkban!
Itt olvashattok a legújabb hírekről az éjszakában, és szívesen válaszolunk kérdéseitekre is.


LILY NOIRE TÜZES SHOW AKCIÓ!A jelmezes tüzes show ára 35.000Ft helyett csak 30.000Ft-ba kerül (a sima fekete ruhás show ára), és az útiköltségből is engedményt adunk egész augusztus hónapban!Érdemes őt gyorsan lefoglalni!

LILY NOIRE tüzes show AKCIÓ

Várjuk azonnali hívásodat a 06-20-391-7558as számon és foglalásodat!
------------------------------------------------------------------------------------------
2019 éves VALENTIN NAP idejére ajánljuk show műsorainkat! Valentin nap mindig a szerelmeseké, lepd meg szerelmedet egy szexi,erotikus sztriptízzel, hogy mindig emlékezzetek a 2019-es évi VALENTIN NAP -ra!Ne hagyd ki! Rendelj tőlünk egy cuki chippendale srácot,vagy egy sexys csajszit kedvezményes áron!


http://www.hajcica-agency.com/chippendaleshow.php - AJÁNLJUK: GATTO,DAVE,ATHOS,POPI,SCORPION BOY-t Debrecenből, képeiket itt találod!

http://www.hajcica-agency.com/legenybucsu-noi-sztriptiz.php - AJÁNLJUK: LILY NOIRE, LYA VELVET, AUDREY, CHARLIE-t Debrecenből képeiket itt találod!
VÁRJUK HÍVÁSODAT a 06-20-391-7558as számon!
-------------------------------------------------------------------------------------------- NŐNAPI CHIPPENDALE SHOW AKCIÓS ÁR! Minden chippendale show 30.000Ft helyett csak 28.000Ft-ba kerül.Várjuk hívásodat a 06-20-391-7558as számon!


http://www.hajcica-agency.com/chippendaleshow.php - GATTO,DAVE,ATHOS,POPI,SCORPION BOY-Debrecenből képeit találod itt!

-------------------------------------------------------------------------------------- 2018as VALENTIN NAP idejére! Valentin nap a szerelmeseké, lepd meg szerelmedet egy vad,erotikus sztriptízzel, és maradandó emlék marad a VALENTIN NAP mindkettőtök számára!Ne hagyd ki! Rendelj tőlünk egy cuki chippendale srácot,vagy egy sexys csajszit!http://www.hajcica-agency.com/chippendaleshow.php - GATTO,DAVE,ATHOS,POPI,SCORPION BOY-Debrecenből képeit találod itt!

http://www.hajcica-agency.com/legenybucsu-noi-sztriptiz.php - LILY NOIRE, LYA VELVET, CHRISTINA HOT, AUDREY, SHILA, SHARA, ENCY-Debrecenből képeit találod itt!

--------------------------------------------------------------------
2017-es SZTRIPTÍZ SHOW AKCIÓNK!
MÉG nem késő lefoglalni KRYSTAL REYNOLDS-ot 2017.aug.4-ére. Az extra jelmezes show-ja 35.000Ft helyett csak 30.000Ft-ért kérhető!
Érdeklődj a 06-20-391-7558-as számon,vagy email-ben a hajcica@gmail.com címen.


KLIKKELJ TÖBB KÉPÉRT A LINKRE!!!!

http://www.hajcica-agency.com/chippendaleshow.php - TÖBB KÉP A GYÖNYÖRŰ GALMOUR MODELLRŐL

--------------------------------------------------------------------
2017-es év NŐNAPI hétvégék idejére! MÉG nem késő megrendelni a fellépőket 2017.03.03-04-ére vagy 2017.03.10-11ére a NŐNAPI HÉTVÉGÉKRE!Érdeklődj a 06-20-391-7558-as számon,vagy email-ben a hajcica@gmail.com címen.

Elsősorban ajánlom PÉCS és környékére RICKY-t Budapestről: GATTO-t, DAVE-t és ATHOS-t, POPI-t, és Debrecenből: SCORPION BOY-t!http://www.hajcica-agency.com/chippendaleshow.php - GATTO,DAVE,ATHOS,POPI,SCORPION BOY-Debrecenből képeit találod itt!

--------------------------------------------------------------------
2017-es év VALENTIN hétvégéje! MÉG nem késő megrendelni a fellépőket 2017.02.17-18-ára a VALENTIN HÉTVÉGÉRE!Érdeklődj a 06-20-391-7558-as számon,vagy email-ben a hajcica@gmail.com címen.

Elsősorban ajánlom a hölgyek közül:CHRISTINA HOT-ot és JASMINE-t Valentin napi sztriptíz show-ra,a chippendale srácok közül pedig: GATTO-t és ATHOS-t, akiknek a fotóit láthatod lejjebb a hirdetési képen!
Várjuk hívásodat, de ha kevésnek találod róluk a plakáton ezt a pár képet,akkor klikkelj a két linkre több képért és a többi fellépőm kínálata miatt,elsőnek a hölgyek, utána a chippek kínálatát találod meg: KLIKK A LINKEKRE!

http://www.hajcica-agency.com/legenybucsu-noi-sztriptiz.php - Más csinos playmate és modell hölgy fellépők képei!

http://www.hajcica-agency.com/chippendaleshow.php - Más kigyúrt chippendale fiúk képei!


--------------------------------------------------------------------
2016 -os év KARÁCSONYI hétvégéje! MÉG nem késő megrendelni a fellépőket 2016.12.25-26-ára!Érdeklődj a 06-20-391-7558-as számon,vagy email-ben a hajcica@yahoo.com címen.

Elsősorban ajánlom a hölgyek közül:CHRISTINA HOT-ot és AUDREY-t strippre,a chippendale srácok közül pedig: GATTO-t és DAVE-t, akiknek a fotóit láthatod lejjebb a hirdetési képen!
Remélem segítettünk és várjuk hívásodat, de ha kevésnek találod róluk ezt a pár képet,akkor klikkelj a két linkre több képért és több fellépőm kínálata miatt,elsőnek a hölgyek, utána a chippek kínálatát találod meg: KLIKK A LINKEKRE!

http://www.hajcica-agency.com/legenybucsu-noi-sztriptiz.php - Más szuper hölgy fellépők képei!

http://www.hajcica-agency.com/chippendaleshow.php - Más izmos chippendale fiúk képei!


------------------------------------------------------------
2016 MIKULÁS hétvége! MÉG nem késő megrendelni a fellépőket a MIKULÁS hétvégre!Érdeklődj a 06-20-391-7558-as számon,vagy email-ben a hajcica@yahoo.com címen.

Elsősorban ajánlom ezt a 2fellépőt, akinek a fotóit láthatod lejjebb a Mikulás hirdetési képen!
Remélem segítettünk és várjuk hívásodat, de ha kevésnek találod itt ezt a pár képet,akkor klikkelj a két linkre több fellépő kínálata miatt,elsőnek a hölgyek, utána a chippek kínálatát találod meg: KLIKK A LINKEKRE!

http://www.hajcica-agency.com/legenybucsu-noi-sztriptiz.php - Más szuper hölgy fellépők képei!

http://www.hajcica-agency.com/chippendaleshow.php - Más izmos chippendale fiúk képei!


------------------------------------------------------------


2016 HALLOWEEN-i hosszú hétvége! MÉG nem késő megrendelni őket!Érdeklődj a 06-20-391-7558-as számon,vagy email-ben a hajcica@gmail.com címen.

Elsősorban ajánlom ezt a 4fellépőt, akinek a fotóit láthatod lejjebb! Fellépőinket telefonon vagy emailben rendelheted meg!

Remélem segítettünk és várjuk hívásodat, de ha kevésnek találod itt ezt a pár képet,akkor klikkelj át ide: KLIKK A LINKRE!

http://www.hajcica-agency.com/legenybucsu-jelmezes-sztriptiz.php - Más szuper ötletek jelmezekre!


-----------------------------------------------------------

2016-os NYÁR kezdeti akcióként kérd gogo- és topless gogo táncosainkat DISCO-ba, Motoros találkozóra, tuning találkozóra, rallys rendezvényekre ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEKKEL!Érdeklődj a 06-20-391-7558-as számon,vagy email-ben a hajcica@gmail.com címen.

Elsősorban ajánlom: JUDYKÁ-t, ESZTER-t,BABÁ-t,BARBIKÁ-t,SHARA-t->extrém szalagos sztriptízzel Motoros találkozóra országszerte! Fellépőinket telefonon vagy emailben rendelheted meg!

Remélem segítettünk és várjuk hívásodat, de ha kevésnek találod itt ezt a pár képet,akkor klikkelj át ide: KLIKK A LINKRE!

http://www.hajcica-agency.com/legenybucsu-striptease.php - Más gogo és topless gogo-s táncoslányok képei!-----------------------------------------------------------
2016-os legújabb híreként egy új fellépő travink: DOLCE VITA!

Egy igazi baba arcú transzfesztita fellépő legénybúcsú idejére solo fellépéssel, vagy szerepcserés megoldással egy gyönyörű táncos lány kíséretében Budapest-re, de országszerte kérhetően is. Fellépőnket telefonon vagy emailben rendelheted meg!

Remélem segítettünk és várjuk hívásodat, de ha kevésnek találod itt ezt az egy képet DOLCE VITA-ról klikkelj át ide: KLIKK A LINKRE!

http://www.hajcica-agency.com/dolce_vita_travishow.php - Több kép róla!-----------------------------------------------------------
2016-os hírünk a közelgő NŐNAP! Nőnapi chippendale show !

Már csak két hét és itt van a hölgyek világhíres napja a: NŐNAP!Ha igazán meg szeretnéd lepni párodat, akkor rendelj egy izmos chippendale fiút neki ajándékba akár egy 13-15 perces nőnapi chippendale show - ra is!Ha DISCO tulajdonos vagy és LADIES NIGHT -ot tervezel bátran hívj minket és azonnal foglald le a legjobb chippendale srácokat tőlünk!
GATTO-t 10% kedvezménnyel rendelheted meg!

Remélem segítettünk és várjuk hívásodat, de ha kevésnek találod itt a két képet klikkelj át ide: KLIKK A LINKRE!

WWW.CHIPPENDALEBOYS.HU - Több kép chippendale fellépő srácainkról!-----------------------------------------------------------
Várjuk elkésett megrendelőink hívását a Szilveszter alkalmából megrendezett rendezvényekre, ahol még hiányzik egy ütős show műsor akár egy chippendale fiú vagy egy gyönyörű és szexi playmate táncos hölgy előadásában! +36-20-391-7558

-----------------------------------------------------------

MIKULÁS-ra rendelj tőlünk mikulás chippendale show-t vagy mikulás playmate show-t egy krampusz chipp&dale fiúval,vagy mindezt fordítva is.Áraink az oldalon megtalálhatóak!Hívd mobil számunkat, vagy írj emailt.
-----------------------------------------------------------

LEGÉNYBÚCSÚ és LÁNYBÚCSÚ ötletnek is kitűnő most HALLOWEEN idején egy ehhez illő jelmezes erotik show.Pasiknak ajánlom az: ördögös,boszorkányos,angyalos jelemzeket. A csajoknak pedig: sikolyos,vámpíros,betörős és sorozatgyikosos chippendale show-kat.Áraink az oldalon megtalálhatóak!Hívd mobil számunkat, vagy írj emailt.
-----------------------------------------------------------LEGÉNYBÚCSÚ ÖTLET

LEGÉNYBÚCSÚ idejére különleges jelmezben: GATTO :) Kérd őt kedvezményesen limuzin bérlés keretében, nem csak Budapesten elérhetően.Áraink az oldalon megtalálhatóak!Hívd mobil számunkat, vagy írj emailt.-----------------------------------------------------------

ÚJ KÉPEK SZÉP TÁNCOSUNKRÓL: SHILA-RÓL :)

Gyönyörű új képek a fentebb is látott SHILA-ról, nézz be hozzánk,mert nem bánod meg. Ha legénybúcsú vagy születésnapi meglepetés szervezésével foglalkozol, akkor mi állunk rendelkezésedre ilyen gyönyörű táncoslányokkal! Lapozz a LEGJOBB SZTRIPP-es hölgyeink menüpontra és rendelj!
Legújabb hírünk, hogy oldalamon megtalálod az árlistát a show műsorokról is, mint pl. LEGÉNYBÚCSÚ BUDAPEST -en vagy országosan bárhol:

EROTIKUS SHOW ÁRAINK:

ÁRAINK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.


Női sztriptíz műsor,mely egy szexi,csinos ruhából való vetkőzést takar: 28.000 – 35.000 Ft, fellépő előadótól függően. Műsoridő:13-15 perc.

Kosztümös női sztriptíz ,melyben a playmate, modell fellépő a megrendelő által választható jelmezből vetkőzik: 28.000 –35.000 Ft ,fellépő előadótól függően. Műsoridő:13-15 perc.

Leszbi show két hölgy szereplésével: 55.000 Ft –65.000 Ft ,fellépőtől függően. Műsoridő:15-20 perc

Vibrátor – Gyöngysor show : 48.000 Ft . Műsoridő 15-20 perc.

Travi erotic vetkőző sztriptíz show ára: 25.000 - 30.000 Ft ,időtartalma 13-15 perc

Meglepetés Travi cserés erotic vetkőző sztriptíz show ára: 55.000 - 60.000 Ft ,időtartalma 17-25 perc

Duci sztriptíz show ára : 30.000 - 35.000 Ft jelmeztől függően ,időtartalma 13-15 perc

Meglepetés Duci cserés erotic vetkőző sztriptíz show ára: 55.000 - 60.000 Ft ,időtartalma 17-20 perc

VÁRJUK MEGRENDELÉSED e-mailben először, ha mégis hívnál és nem veszzük fel, akkor mindenképp e-mail lesz a vége és viszajelzünk! Kedvezmények, ha LIKE-olod facebook-os oldalunkat mindenképp járnak (ha hozol még pár LIKE-ot is akkor tutira).


-----------------------------------------------------------

2015.03.23. E hét pénteken HÚSVÉT "nagypéntek"!

A DISCO-kban és vendéglátó helyeken nyuszi playmate sztriptíz és nyuszi chippenale show látható majd Budapesten és országosan is minden településen!Ha még nem talált megfelelő fellépőt erre az alkalomra, akkor várjuk hívását a +36-20-391-7558-as számon!
-----------------------------------------------------------

2015.02.21-ei hírünk a közelgő NŐNAP! Nőnapi chippendale show !

Már csak két hét és itt van a hölgyek világhíres napja a: NŐNAP!Ha igazán meg szeretnéd lepni párodat, akkor rendelj egy izmos chippendale fiút neki ajándékba akár egy 8-10 perces nőnapi chippendale show - ra is!Ha DISCO tulajdonos vagy és LADIES NIGHT -ot tervezel bátran hívj minket és azonnal foglald le a legjobb chippendale srácokat tőlünk!

Remélem segítettünk és várjuk hívásodat, de ha kevésnek találod itt a két képet klikkelj át ide: KLIKK A LINKRE!

WWW.CHIPPENDALEBOYS.HU - Több kép chippendale fellépő srácainkról!
Várjuk e-mailjeiteket a hajcica@yahoo.com címünkre és hívásotokat a +36-20-391-7558-as számon!
-----------------------------------------------------------

2015.02.04.- 10 nap múlva VALENTIN NAP :D

KÖZELEG A VALNETIN NAP, így állunk rendelkezésetekre jelmezes és szexi meglepetés szolgáltatásunkkal: Chippendale fiúk vagy modell hölgyek viszik ki a virágcsokrot (vagy egyéb ajándékot), amit szerelmeteknek szántok. Továbbá extra szuper erotic és chippendale show a szerelemesek napjára országszerte AKCIÓSAN!